Foredrag

[av_image src=’https://www.mentalparat.dk/wp-content/uploads/2018/10/IMG_0144.jpg’ attachment=’177′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=” styling=” colors=” font_color=” background_color=” border_color=”]
[av_toggle title='”Etnisk Politibetjent”‘ tags=”]
Etnisk Politibetjent

Jeg er født og opvokset på Nørrebro i København, hvor jeg i min barndom var en af rødderne. Min far tog en dag en beslutning om at flytte væk fra det kriminelle miljø på Nørrebro. Denne beslutning betød senere, at jeg trods dårlige kår, var en af de første politibetjente af anden etnisk herkomst der blev ansat i Dansk Politi.

Mit foredrag er en hudløs ærlig fortælling om min tværkulturelle opvækst i Danmark. En fortælling som starter som så mange andres, med en far der forlader sin familie i hjemlandet, for at rejse til Danmark så han kan tjene penge og forsørge familien.

Jeg fortæller åbent om min opvækst på Nørrebro, samt hvordan det lykkedes mig at komme væk fra det kriminelle miljø på Nørrebro, ved at bruge al min energi og stræben efter sportslig succes på det Danske Taekwondo Landshold, samt hvordan disciplinen og respekten fra sporten, har været med til at skabe succes i andre aspekter af mit liv.

Jeg fortæller, hvordan det var at være en af de første med en anden etnisk baggrund end dansk, der blev ansat i Dansk Politi, samt hvorfor det i starten af min karriere, var nødvendigt at flytte grænser og bryde fordomme, næsten dagligt, uden at blive opfattet som værende ”nærtagende”. Jeg kommer ligeledes ind på hvordan jeg blev modtaget på ”gaden”, som etnisk betjent, og hvordan jeg taklede situationer som, at blive kaldt ”forræder” og “kokosnød” af andre unge med en anden etnisk herkomst.

Jeg har igennem årene oplevet utrolige mange ting som politibetjent og fortæller meget levende om nogle af de spændende, men til tider ekstreme situationer jeg har stået i.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Rollemodel’ tags=”]
Dette foredrag har mange af de samme elementer som foredraget “Etnisk Betjent”, men er mere målrettet unge med en anden etnisk baggrund end dansk.

Jeg prøver med dette foredrag at bryde nogle af de fordomme mange af de unge har om det danske samfund. Ved at bruge min egen opvækst og de erfaringer jeg har gjort mig igennem livet, forsøger jeg at lære de unge at de trods svære kår sagtens kan blive til noget og at der er et hav af muligheder i et land som Danmark.

Jeg fortæller om de udfordringer jeg har mødt igennem min egen opvækst og kommer blandt andet ind på emner som:

Racisme, kriminalitet, identitetskrise, fordomme, kulturforskelle, gadebander, omsorgsvigt, æresbegreber, arbejdskultur m.m.
[/av_toggle]
[av_toggle title='”Tryghed på jobbet”‘ tags=”]
Har du en følelse af utryghed når du er på arbejde ?

Dette foredrag har til formål at belyse hvordan du aktivt kan gøre noget ved følelsen af utryghed på arbejdspladsen. Både i form af rutiner men også, hvordan du på arbejdspladsen kan arbejde med mental parathed, udvikle resiliens, opbygge en sikkerhedskultur der fremmer følelsen af tryghed på arbejdspladsen. Jeg kommer ligeledes ind på hvordan man kan bearbejde psykisk belastende hændelser, så man hurtigere kan vende tilbage på arbejdspladsen efterfølgende, hvis uheldet skulle være ude.
[/av_toggle]
[/av_toggle_container]